Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zune
Autor Wiadomość
zabcia88087 Offline
Unser
Użytkownicy

Liczba postów: 6
Dołączył: Jun 2012
Reputacja: 0
Post: #1
zune
Dlaczego jak podłaczam do komputera telefon on sie łaczy normalnie a na zune wyświetla mi sie ze bład połaczenia??wczesniej normalnie wchodzilam i dzialalo a teraz nie dziala.prosze o pomoc co moze byc nie takSmile
02-22-2013 13:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
filippo Offline
Unser
Użytkownicy

Liczba postów: 33
Dołączył: Sep 2012
Reputacja: 2
Post: #2
RE: zune
Podaj konkretniej o jaki błąd chodzi.
02-27-2013 21:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zabcia88087 Offline
Unser
Użytkownicy

Liczba postów: 6
Dołączył: Jun 2012
Reputacja: 0
Post: #3
RE: zune
(02-27-2013 21:54)filippo napisał(a):  Podaj konkretniej o jaki błąd chodzi.
pisze ze błąd połączenia.odłacz telefon,wyłacz go i sprobuj ponownie.ale jak wylaczam to i tak jest to samo.
02-28-2013 14:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
filippo Offline
Unser
Użytkownicy

Liczba postów: 33
Dołączył: Sep 2012
Reputacja: 2
Post: #4
RE: zune
To od początku. Jak nie pomaga pierwsze - przechodź do następnego, jak nie pomaga do kolejnego.

- zresetuj telefon (tzw. soft reset czyli wyłącz i włącz ponownie) i podłącz
- spróbuj podłączyć telefon innym kablem
- spróbuj podłączyć telefon do innego gniazda USB
- zune, wyczyścić komputer np. CC cleanerem łącznie z czyszczeniem rejestru, uruchomić komputer ponownie, zainstalować ponownie zune i sprawdzić efekt podłączając komputer.
Jak to wszystko nie pomaga to można jeszcze spróbować zrobić tzw. hard reset czyli powrót do ustawień fabrycznych ale to czyści telefon ze wszystkiego - jak masz konto Windows Live to chociaż kontakty się zachowają.
Jak to wszystko nie pomoże to daj znać a jak pomoże to napisz co pomogło.
Powodzenia.

PS: Jak zrobić hard reset - http://wp7.com.pl/5059/nokia-lumia-800-h...oft-reset/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2013 13:48 przez filippo.)
03-01-2013 13:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
filippo Offline
Unser
Użytkownicy

Liczba postów: 33
Dołączył: Sep 2012
Reputacja: 2
Post: #5
RE: zune
(03-01-2013 13:47)filippo napisał(a):  To od początku. Jak nie pomaga pierwsze - przechodź do następnego, jak nie pomaga do kolejnego.

- zresetuj telefon (tzw. soft reset czyli wyłącz i włącz ponownie) i podłącz
- podłącz telefon innym kablem
- podłącz telefon do innego gniazda USB
- odinstalować zune, wyczyścić komputer np. CC cleanerem łącznie z czyszczeniem rejestru, uruchomić komputer ponownie, zainstalować ponownie zune i sprawdzić efekt podłączając telefon.

Jak to wszystko nie pomaga to można jeszcze spróbować zrobić tzw. hard reset czyli powrót do ustawień fabrycznych ale to czyści telefon ze wszystkiego - jak masz konto Windows Live to chociaż kontakty się zachowają.
Jak to wszystko nie pomoże to daj znać a jak pomoże to napisz co pomogło.
Powodzenia.

PS: Jak zrobić hard reset - http://wp7.com.pl/5059/nokia-lumia-800-h...oft-reset/
03-01-2013 13:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zabcia88087 Offline
Unser
Użytkownicy

Liczba postów: 6
Dołączył: Jun 2012
Reputacja: 0
Post: #6
RE: zune
dzieki ale juz wszystkiego probowalam i nic nie pomaga....no w sumie jeszcze reset telefonu tylko ze nie bardzo mnie to cieszy z tego wzgledu ze wszystko sie skasujeSad poprobuje jeszcze i zobaczymy.ale najlepsze jest to ze na jednym komputerze jest ok a na drugim juz nieSad dzieki za pomocSmile
03-01-2013 14:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
filippo Offline
Unser
Użytkownicy

Liczba postów: 33
Dołączył: Sep 2012
Reputacja: 2
Post: #7
RE: zune
Jeśli to tylko na jednym kompie to wina oprogramowania na nim czyli powinna pomóc opcja z wykasowaniem wszystkiego co pochodzi od Nokii i Zune i ponowna instalacja.
03-09-2013 15:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości