Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kontakty
Autor Wiadomość
nemesis Offline
Unser
Użytkownicy

Liczba postów: 14
Dołączył: Aug 2012
Reputacja: 0
Post: #1
kontakty
witam mam problem jestem jeszcze raczkujacy w WP7 i mam pytanie skopiowałem sobie kontakty z mojej starej E7 na lumie 900 i wszystko było by ok poprzez bluta skopiowałem kontakty mam je w lumii ale jak daje kontakty to dupa nie ma nic dopiero musze dac Ikonke lupy i wpisać np P i pokazuje mi wszystkie kontakty na P ale nie ma opcji takiej jak w strych nokiach ze wszystkie kontakty mam widoczne jak to zrobic aby były widoczne wszystkie kontakty??/
mam aplikacje zune ale jaest jakis program pdobny do starego poczciwego OVI sutie aby mozna było zarządzac w kompie np kontaktami smsami itp a nie tylko multimedia itp jak w zune
08-10-2012 08:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Witten Offline
Unser
Użytkownicy

Liczba postów: 68
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 3
Post: #2
RE: kontakty
W kontaktach masz te kropeczki w prawym dolnym rogu które rozwijają menu.
Tam dajesz ustawienia -> Filtruj moją liste kontaktów -> Zaznacz tam wszystko. Powinno pomóc Smile
Daj znać czy działa. Pozdro.
08-13-2012 17:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
nemesis Offline
Unser
Użytkownicy

Liczba postów: 14
Dołączył: Aug 2012
Reputacja: 0
Post: #3
RE: kontakty
Dokładnie pomogło pozdrawiam
08-13-2012 20:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości